Jaaroverzicht 2021: Augustus

Beste lezer van 112Midden-Zeeland

Het einde van het jaar 2021 is in zicht.
We willen in deze reeks onze trouwe bezoekers van 112Midden-Zeeland meenemen naar de hoogtepunten uit 2021.

Veel kijk en leesplezier in ons jaaroverzicht!

Ritthem- De gekantelde vrachtwagen die maandagavond 02 augustus kantelde op de rotonde aan de Europweg west staat weer overeind.

De vrachtwagen met trailer was volledig gekanteld. De inhoud van de tank betrof vruchtensap. De inhoud van de tank was wel grotendeels leeg gelopen.

De chauffeur is er ongedeerd vanaf gekomen. De vrachtwagen en tank liepen flinke schade op. De vrachtwagen zal worden geborgen

Klik hier voor meer foto’s

Vlissingen – Op de Westerschelde heeft dinsdagmiddag een brand gewoedt op een pleziervaartuig. De melding werd gedaan om 12:39 uur.

Een kleine speedboot vatte door een onbekende oorzaak vlam. De KNRM, strandwacht en Rijkswaterstaat kwamen op het incident af. Ook een aantal andere pleziervaartuigen kwamen naar de brand om eventuele hulp te verlenen. Of er iemand gewond is geraakt is niet bekend.

Ritthem – Een heftruck is donderdagavond volledig uitgebrand aan de Engelandweg in Ritthem.

Door een onbekende oorzaak vatte de heftruck op een bedrijventerrein vlam. Al snel werd opgeschaald naar Middelbrand, omdat het vuur een container vol met papier aanstraalde. De brandweer heeft de container met papier leeggehaald en geblust.

Om 18:45 uur werd het sein “Brandmeester” gegeven. De brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met nablussen. De rook was in de wijde omgeving te zien.