Jaaroverzicht 2021: Juli

Beste lezer van 112Midden-Zeeland

Het einde van het jaar 2021 is in zicht.
We willen in deze reeks onze trouwe bezoekers van 112Midden-Zeeland meenemen naar de hoogtepunten uit 2021.

Veel kijk en leesplezier in ons jaaroverzicht!

We beginnen het jaaroverzicht van Juli in Middelburg. Daar was een dode gevallen na een mogelijk brand.

Middelburg- Aan de hertzweg is een persoon overleden na een vermoedelijke brand.

Dat meldt de politie Zeeland. Meerdere hulpdiensten waaronder brandweer, politie, ambulance en traumahelikopter werden die bewuste zaterdagmiddag naar Arnestein gestuurd.
Uit een loods werd een vieze lucht geroken.

Toen de hulpdiensten aankwamen, bleek het een dramatisch incident te wezen. Vermoedelijk was er brand uitgebroken in de loods. Hierbij is een persoon omgekomen.

De politie doet straks nog technisch onderzoek. Er wordt op dit moment niet uitgegaan van een misdrijf.

Lees hier het hele artikel

Een Wielrenner is 17 juli zwaar gewond geraakt na een ongeval met een auto in Oost-Souburg. De traumahelikopter moest ter plaatse komen wegens de ernst.

Oost-Souburg- Een traumahelikopter is zaterdagmiddag in Oost-Souburg geland na een ongeval op de Bermweg.

Het ongeval, welke werd gemeld omstreeks 14:43 bleek een botsing tussen een wielrenner en een auto.

De wielrenner was dusdanig ernstig gewond dat de traumahelikopter werd ingevlogen. Deze landde nabij een voetbalveldje. Uiteindelijk werd het slachtoffer met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto had flinke schade aan de voorruit. Een gedeelte van de Bermweg was ten tijde van het ongeval gedeeltelijk afgesloten.

Kijk hier alle foto’s

Goes – Bij een steekpartij aan de van de Spiegelstraat is zaterdagavond een persoon gewond geraakt.

Het voorval vond rond half twaalf ‘s-avonds plaats. Het slachtoffer werd volgens omstanders gestoken nabij “de muziekschool” en zocht hulp bij een cafetaria aan de Wijngaardstraat. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer werd, na behandeling ter plaatse, met spoed per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Volgens omstanders is kort na het incident ook al een verdachte aangehouden.

Wat de aanleiding was voor het steekincident is vooralsnog niet bekend.

‘s-Heerenhoek- Dinsdagavond is er een jongeman neergestoken aan de Marktstraat.

Dit gebeurde omstreeks 21:56 uur. Een jongeman werd neergestoken door een jonge dader. Deze is niet veel later in een naastgelegen gebouw door de politie aangehouden.

Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen voor het slachtoffer, maar de laatste bleek niet meer nodig te zijn. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

De dader werd na 10 minuten in de boeien geslagen. Omdat de politie het wapen niet kon vinden, mocht de verdachte deze zelf aanwijzen. Het mes lag in een naastgelegen grasveld. Daarna is de jonge dader afgevoerd naar het politiebureau. Sommige buurtbewoners waren in shock.

Goes – Dinsdagavond heeft er aan de Zwembadweg in Goes een steekpartij plaatsgevonden.

Hiervoor rukten meerdere ambulances, politie-eenheden en een traumahelikopter voor uit. Omstreeks 21.37 uur vond er in Goes een steekpartij plaats. Hierbij is één persoon gewond geraakt. Na een kleine twintig minuten landde ook de traumahelikopter in een veld nabij de Ringbaan-Oost.

De hulpdiensten troffen ter plaatse een gewonde man aan. Deze is verzorgd door de hulpdiensten. De politie gaat ter plaatse een onderzoek opstarten. De politie zoekt met een hond in de omgeving naar eventuele daders. Er is veel politie op de been.

Het slachtoffer is een minderjarige jongen. Dat maakte de politie bekend. Hij is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Het steekpartij vond plaats in de buurt van het bos naast de Zwembadweg ter hoogte van het Omnium. De eerste melding was rond 21:37 uur. De politie roept getuigen op om zich te melden. Heeft u rond dat tijdstip iets gezien? Bel dan met 0900-8844