Week van de veiligheid in Zeeland

Zeeland – Deze week is het de week van de veiligheid. Deze duurt van 8 oktober tot en met 14 oktober. Dit jaar staat de week van de veiligheid in het teken van  bescherming tegen internetcriminaliteit.

Week 41 staat in het teken van de veiligheid. Dit omdat het met het invallen van de donkere dagen de criminaliteit weer toeneemt. Omdat de ondernemers steeds vaker getroffen worden door internetcriminaliteit staat dit jaar de week van de veiligheid in het teken van internetcriminaliteit.

Ook hier in zeeland doet de politie mee aan de week van de veiligheid. Zo gaat de jeugdagent van Walcheren in samenwerking met de BOA’s (buitengewone opsporing ambtenaars) langs jeugdplaatsen om met ze in contact te komen en kijken of ze vragen hebben aan de politie. Op instagram liet de jeugdagent weten dat je hem een bericht kon sturen waar je was en kon hij even langs komen.

Wijkagenten van Veere hebben ook een actie bedacht. Op donderdag 11 oktober hebben zij een spreekuur.
Hieronder ziet u een overzicht hoelaat ze bij u in de buurt zijn:

  • Aagtekerke om 08:30 tot 09:30
  • Westkapelle om 10:00 tot 11:00
  • Zoutelande van 11:30 tot 12:30
  • Meliskerke van 13:00 tot 14:00
  • Biggekerke van 14:30 tot 15:30
  • Koudekerke van 16:00 tot 17:00

Al u dan vragen heeft kunt u om deze tijdstippen bij hun terecht en willen ze die beantwoorden. Op alle locaties staat dan de zelfde agent.

Klik op de onderstane link voor al uw activiteiten die de agenten bij u in de  buurt organiseren.

https://www.deweekvandeveiligheid.nl/