Vluchtende drugsdealer botst tegen vrouw in rolstoel Vlissingen

Vlissingen – Donderdagmiddag hebben agenten twee mannen aangehouden, die verdacht worden van drugs dealen. Tijdens een vluchtpoging botste een van hen tegen een vrouw in een rolstoel.

De politie hield donderdag een actie om de drugsoverlast in Vlissingen aan te pakken. Agenten zagen rond 15.00 uur dat twee bekende drugsdealers in het tunneltje van het Stadhuisplein contact met een vrouw hadden, waarvan bekend is dat zij drugs gebruikt. Hierna reden de mannen richting de binnenstad van Vlissingen. De agenten vermoedden dat zij drugs hadden verkocht en wilden het duo aanhouden.

De mannen probeerden aan hun aanhoudingen te ontkomen. Hierbij botste een van de mannen, terwijl hij achterom keek, tegen een hoogbejaarde vrouw in een rolstoel. Zij raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ondanks hun vluchtpoging werden de mannen aangehouden. Een van hen, een jongeman (19) uit Middelburg op de Walstraat. De andere, een Vlissinger (21) op de Spuistraat. Het duo is voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex gebracht. De politie heeft onder andere de twee fietsen, wat soft- en harddrugs en geld in beslag genomen.