Aanhoudingen en boetes na grote politieactie in centrum van Vlissingen

Vlissingen – De politie van Zeeland en een team uit de regio Markiezaten hebben de afgelopen weken drie acties gehouden in het centrum van Vlissingen. De politie trad op tegen overlast en drugsdealers.

De afgelopen weken heeft de politie van Zeeland in samenwerking met een zogeheten Flexteam van Zeeland en de Markiezaten drie acties gehouden tegen de overlast in het centrum van Vlissingen. Daarbij werd opgetreden tegen overlast en overlast van drugsdealers. Daarbij heeft de politie 11 bekeuringen uitgeschreven en 6 personen aangehouden.

Op donderdag 24 mei heeft de politie een actie gehouden. Op die dag heeft de politie zes bekeuringen uitgeschreven. De meeste van de bekeuringen waren voor het drinken van alcohol op straat. Één persoon kreeg een bekeuring omdat hij probeerde drugs te verkopen aan toeristen. Ook is er op 24 mei een man aangehouden die daadwerkelijk drugs had verkocht aan Duitse toeristen. De man is overgebracht is overgebracht naar Torentijd.

Op vrijdag 1 juni heeft de politie in totaal 6 bekeuringen uitgedeeld. Vijf van de bekeuringen kwamen door verkeersovertredingen. De politie heeft ook nog een bekeuring geschreven voor het proberen te verkopen aan drugs aan toeristen. De politie heeft een persoon aangehouden die in het bezit was van een kleine hoeveelheid cocaïne en heroïne.

Op donderdag 7 juni zijn er door de politie 2 personen aangehouden die verdacht werden van het dealen van harddrugs. De mannen gingen er rennend vandoor maar één van de twee mannen tegen een hoogbejaarde vrouw aan in een rolstoel. Zij raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft alsnog beide mannen weten te pakken en zijn zij in Torentijd ingesloten. Dezelfde dag hielden de agenten nog een man aan die drugs probeerde te verkopen aan Duitse toeristen.