Vlissinger(25) gezocht voor schietpartij in Tilburg

Tilburg, Vlissingen – De politie is dringend op zoek naar de 25-jarige Delano Minguel HOLDER uit Vlissingen. Hij wordt verdacht van het neerschieten van een man op zondag 14 mei op het Bart van Peltplein in Tilburg.

Die dag rijdt een automobilist rond 18.30 uur met zijn auto het parkeerterrein van het winkelcentrum op. Nadat de auto geparkeerd staat, stappen twee personen bij hem in de auto. Opeens gaat het mis. Een man stapt uit de auto en schreeuwt: “Vuurwapen, vuurwapen”. Meteen hierop wordt deze man in zijn been geschoten. Hij strompelt over het parkeerterrein al schreeuwend van de pijn en vraagt omstanders de hulpdiensten te bellen.

Kort na de schietpartij hield de politie twee personen aan vanwege hun mogelijke betrokkenheid. Uit het politieonderzoek blijkt later wie de vermoedelijke schutter is. Het gaat om de 25-jarige Delano Minguel HOLDER uit Vlissingen. De politie zoekt hem.

Weet je waar Delano Minguel HOLDER verblijft? Benader hem dan niet zelf! Bel dan met 0900-8844. Deel je je informatie liever anoniem? Bel dan met MMA via 0800-7000. Je kan ook contact op nemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) dat kan door 0900-8844 te bellen en direct te vragen naar TCI. Je kunt ook online tippen door een tipformulier in te vullen. Deze is te vinden door op onderstaande knop te drukken.