Twee jongens op klaarlichte dag beroofd in Goes

Goes – Op zaterdag 23 maart werden tussen 16.30 en 17.00 uur twee jongens van 15 en 16 beroofd door drie andere, hen onbekende, jongens. De beroving vond plaats in het speeltuintje op het Rimmelandplein in Goes. De politie is op zoek naar getuigen.

De twee jongens (eentje is afkomstig uit Krabbendijke, de ander uit Kamperland) werden aangesproken door de drie jongens in het speeltuintje. Daar werd vervolgens de 15-jarige jongen in elkaar geslagen en beroofd van diverse goederen. Ook de 16-jarige jongen werd beroofd van zijn spullen.

Signalement

De politie is een onderzoek gestart naar deze straatroof. Er is een signalement bekend van de drie berovers.

Dader 1 had een tenger postuur. Hij droeg een donkergroen donsjack en een lichte spijkerbroek. Hij had lichtblonde korte haren en droeg een donkergekleurde baseballcap en Nike schoenen. Dader 2 had een gespierder postuur dan dader 1. Hij droeg een zwart donsjack en een spijkerbroek. Deze jongeman had korte donkere haren. De derde dader was ook wat gespierder dan dader 1. Hij droeg een zwarte parka-achtige jas en had een lichtgetint uiterlijk. Alle jongens waren tussen de 1.80 en 1.90 meter lang en de slachtoffers schatten hen tussen de 17 en 19 jaar oud.

Getuige geweest? Bel!

Hebt u informatie over deze straatroof? Bent u getuige geweest, of hebt u de daders wellicht eerder gezien? (Let daarbij op de combinatie van de drie.) Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie op het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Wanneer u wel meer weet van de straatroof, of over de daders, maar u wilt liever niet met de politie praten, dan kunt u contact opnemen via Meld Misdaad Anoniem. Zij zijn bereikbaar via hun website: www.meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch op 0800-7000. Hebt u camera’s bij uw woning hangen en woont u in de buurt van, of op het Rimmelandplein, dan komt de politie ook graag met u in contact om te verifiëren of u mogelijk beelden hebt gemaakt van de beroving of de daders.