Getuigen gezocht van mishandeling 13-jarige jongen in Middelburg

Middelburg – Zaterdagmiddag is er een schermutseling geweest in het parkje aan het Molenwater tussen twee groepen jongens. Een 13-jarige jongen uit Middelburg is daarbij mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer, heeft aangifte gedaan van deze mishandeling. Hij vertelt dat hij met nog twee vrienden in het park op een bankje zit. Op een gegeven moment komen er andere jongens (tussen de 12 en 14 jaar) naar hen toelopen. Een jongen uit dat groepje mishandelt vervolgens het slachtoffer. De knul weet te ontsnappen, maar wordt achtervolgd door de groep en in de bosjes geduwd. Vervolgens krijgt hij opnieuw klappen op zijn hoofd en lichaam. Nadat hij wederom weet weg te komen gaat de jongen tussen voorbijgangers staan en houdt de bedreigende situatie op. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Het slachtoffer vertelt dat diverse omstanders het incident hebben gezien. Naar deze mensen zijn wij op zoek. Bent u zaterdagmiddag tussen 17.15 en 18.00 uur getuige geweest van deze mishandeling in het parkje aan het Molenwater? Deel uw informatie dan met de politie. Dat kan via het algemene nummer 0900 8844  of via Whats App (06 12 20 70 06). U kunt ook anoniem uw tips geven via www.meldmisdaadanoniem.nl of hun telefoonnummer 0800 7000 (BVH 2018157800).