Vrouw vermoedelijk opzettelijk aangereden in Middelburg

Middelburg – Op de Oude Vlissingseweg bij de Statenlaan werd maandagavond een vrouw door een auto mogelijk opzettelijk aangereden. De politie onderzoekt het incident en vraagt de betrokkenen zich te melden.

Het incident gebeurde rond 20.00 uur. Een 35-jarige vrouw uit Middelburg liep met een hond over deze kruising. Toen ze de Oude Vlissingseweg wilde oversteken, zag ze een auto bij het tankstation aan de Statenlaan rijden. Dit voertuig stond op een gegeven moment stil, terwijl de vrouw overstak. Plotseling reed de bestuurder door, waarbij de vrouw werd geraakt. Ze viel op de grond. De automobilist reed door. De vrouw heeft zich diezelfde avond nog onder doktersbehandeling gesteld en deed dinsdagmorgen aangifte.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar de automobilist en een vrouw, die ook in de auto zat. Het gaat om een grijze Ford Focus of Ford Mondeo met een donkergrijs/zwart kinderzitje met een rode streep over de zijden. Verder zoekt de politie de bestuurder van een witte Opel, die de aanrijding heeft gezien. Alle betrokkenen worden gevraagd contact op te nemen met de politie: 0900-8844.

Jelte Poppe

Redacteur