Traumahelikopter landt voor ongeval tussen scooter en auto in Middelburg

Middelburg – Verschillende hulpdiensten zijn donderdagmiddag met spoed opgeroepen voor een aanrijding met letsel aan de Nieuwe Kleverskerkseweg te Middelburg.

De politie, twee ambulances en de Rotterdamse traumahelikopter zijn met spoed opgeroepen. Het voorval heeft omstreeks 12:00 uur plaatsgevonden.

Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen een auto en een scooter. Vermoedelijk is de auto over een grasveld en een fietspad naar de openbare weg gereden. Op het fietspad kon de bestuurder van de scooter de auto niet meer ontwijken en is hij daar frontaal opgebotst en vervolgens over de auto gevlogen.

Een brandweervrijwilliger in vrijetijd heeft eerste hulp geboden aan het slachtoffer. Bij het ongeluk raakte de bestuurder van de scooter gewond, het gaat om een man van middelbare leeftijd.

De traumahelikopter is geland bij de rendez-vous locatie aan de Schietbaan om te assisteren bij de hulp aan het slachtoffer, ook een ambulance met daarin de patiënt kwamen naar de helikopter toe.

Quinten Swager

Redacteur