Stoffelijk overschot vermiste Angelique Vis-Raas mogelijk gevonden in maisveld in België

De zoektocht van  de politie in het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland.

Beerse(B) – Op donderdag 20 september is in het Belgische Beerse het stoffelijk overschot van een vrouw gevonden. Volgens lokale Belgische media gaat het om de uit ‘s-Gravenpolder vermiste Angelique Vis-Raas.

Dat meldt de PZC zojuist. Een boer zou donderdagavond het stoffelijke overschot hebben aangetroffen. Het Vlaamse Openbaar Ministerie heeft de vondst nog in onderzoek, maar de man van de vermiste vrouw kon zaterdag al aan de PZC melden dat hij ervan overtuigd is dat zijn vrouw is gevonden. Volgens de PZC zijn zij vrijdag naar Beerse afgereisd en heeft een van de familieleden DNA afgestaan om het onderzoek te kunnen afronden.

Angelique Vis-Raas was sinds 13 augustus vermist. De politie heeft sindsdien verschillende oproepen op Facebook geplaatst en ook een vermissingsbericht verstuurd. Ook lokale media besteedden veel aandacht aan de vermissing. De politie heeft gezocht met sonar in onder andere het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland en in het kanaal bij Goes.

Een team van Reddingsorganisatie Zeeland heeft later ook met honden gezocht in het Schelde-Rijnkanaal. Volgens verschillende lokale Zeeuwse media meldde het Vlaamse Openbaar Ministerie gisteren dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf.