Slachtoffer van steekpartij Goes is 34 jarige man

Goes – Een 34-jarige man is donderdagavond 6 mei gewond geraakt nadat hij vermoedelijk is gestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. Het is bij de politie bekend wie de vermoedelijke verdachte is.

Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie de melding dat er een steekincident zou hebben plaatsgevonden nabij een flatgebouw aan de Boszicht. Agenten troffen ter plaatse een gewonde man aan. Omstanders waren bezig eerste hulp te verlenen aan de man. Ook een traumahelikopter is opgeroepen. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is naar een ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de locatie deels afgezet voor nader onderzoek. Forensische rechercheurs hebben sporenonderzoek gedaan en er zijn verklaringen van getuigen opgenomen. Uit het eerste onderzoek is de naam van de vermoedelijke verdachte bekend geworden.

Update:

De politie heeft een 30-jarige man uit Goes aangehouden in België als verdachte voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij het incident. De politie onderzoekt verder het incident.

Jelte Poppe

Redacteur