Slachtoffer steekpartij Vlissingen is 27 jarige man uit Middelburg; Verdachte aangehouden in Antwerpen

Door:

Jelte Poppe

Redacteur / Fotograaf

Vlissingen –De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident dat zaterdag aan het eind van de middag plaatsvond in de Korenbloemlaan in Vlissingen.

Rond 17.45 uur werd bij het operationeel centrum melding gedaan van het incident. Direct kwam de hulpverlening op gang. Een mobiel medisch team kwam ter plaatse om de eerste hulp aan het slachtoffer te verlenen. Het slachtoffer is een man van 27 jaar oud, afkomstig uit Middelburg. Hij is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis om daar behandeld te worden aan zijn ernstige verwondingen. Een traumahelikopter werd in eerste instantie opgeroepen om de man te transporteren, maar hij is toch met de ambulance overgebracht.

De politie zette de omgeving van het incident met politielinten af om een plaats delict te maken. Hier is (sporen-)onderzoek gedaan door rechercheurs.

Omstreeks 19.30 uur werd door de politie in Antwerpen een verdachte aangehouden omdat hij mogelijk betrokken is bij het steekincident in Vlissingen. De auto waarin hij zat is in beslag genomen voor onderzoek.

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met dit incident te maken kan hebben. Mogelijk is er een conflict aan het steekincident vooraf gegaan. Was u tussen 17.15 uur en 17.45 uur in de buurt van de Korenbloemlaan in Vlissingen en hebt u iets gezien of gehoord dat verband kan houden met deze gebeurtenis? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

Zie ook:
Man gestoken op straat in Vlissingen