Politie zoekt vrachtwagenchauffeur

Dodelijk ongeval sloeweg
Ritthem- De politie zoekt een specifieke getuigen van de frontale aanrijding op de Sloeweg van 12 december 2017 waarbij twee kinderen zijn omgekomen.

Uit het onderzoek komt naar voren dat een vrachtwagenchauffeur mogelijk betrokken is geweest bij het ongeval. De auto heeft vermoedelijk voor de frontale botsing de oplegger aan de linkerzijde geraakt. Er zou schade zijn. De oplegger heeft zeilen aan de zijkanten en aan de achterzijde van deze oplegger zitten twee lichtkleurige cq aluminium deuren. De politie wil graag in contact komen met de chauffeur die mogelijk getuige van de aanrijding is geweest.

Aanrijding
De hulpdiensten waaronder ambulance , brandweer en het traumateam kregen op dinsdag 12 december rond 7.45 uur een melding van een ongeval. Daarbij zouden twee auto’s op elkaar gebotst zijn. In een van die auto’s, komende vanuit de richting Terneuzen, zat een moeder met haar twee jonge kinderen. Deze auto is door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft beland en botste daarbij frontaal de tegemoet komende auto.