Politie zoekt veroorzaker aanrijding op de Patijnweg in Goes

Goes/Kloetinge – Op vrijdagavond 4 mei heeft er op de kruising Patijnweg/Oostmolenweg/Kapelseweg een aanrijding plaatsgevonden.

Het ongeval vond rond 22:00 uur plaats. Het voertuig van de gedupeerde moest door een takelbedrijf worden weggesleept omdat deze was aangereden door een kleine rode auto. Dit gebeurde op de kruising Patijnweg, Oostmolenweg, Kapelseweg in Goes/Kloetinge. Door onbekende oorzaak reed de kleine rode auto met zijn linker voorkant tegen de auto van de benadeelde, een 18-jarige jongeman uit Goes, aan. De veroorzaker is na de aanrijding doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

De geschrokken bestuurder is de Kapelseweg ingereden en is uitgestapt. Hij is de veroorzaker van de aanrijding nog achterna gerend toen deze de Oostmolenweg in reed, maar kon de auto niet meer achterhalen. De kleine rode auto heeft schade aan de linkervoorkant. Een opvallend kenmerk van de auto was dat er een trekhaak op zat.

Er zijn verschillende getuigen gehoord door de politie en ook zijn camerabeelden van een nabijgelegen tankstation bekeken, omdat een van de getuigen verklaarde dat de auto net had getankt voor de aanrijding. Helaas heeft het onderzoek door de politie tot nu toe nog geen tenaamgestelde opgeleverd en daarom roepen we de hulp in van het publiek.

De politie roept getuigen op, die meer informatie hebben over de aanrijding op de betreffende kruising, contact op te nemen. Zij hebben namelijk nog verschillende vragen. Zo wil de politie onder meer weten wie de bestuurder van de auto is en of iemand de kleine rode auto met schade aan de linker  voorkant herkent. Als u meer weet, dan wordt u verzocht uw informatie te delen via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via Whats App (06-12207006). U kunt zich ook bij het politiebureau melden.