Politie zoekt getuigen na valpartij op de Oude Rijksweg bij Oostdijk

Oostdijk – Donderdagmiddag zijn drie scholieren op het fietspad langs de Oude Rijksweg moedwillig geduwd en van hun fiets gevallen.

Twee jongens (13 en 12) en een meisje (12) reden die middag omstreeks 16:15 uur op het fietspad langs de Oude Rijksweg van Goes richting Krabbendijke. Onderweg kwamen zij een fietser tegen die richting Goes reed. Tijdens het passeren gaf deze ineens een harde duw waardoor de slachtoffers met hun fiets omvielen. Aan de val hielden zij pijnlijke ribben en schouders, kapotte handen en dikke knieën over. Ook zijn hun fietsen beschadigd.

De politie zoekt getuigen die de valpartij hebben zien gebeuren. In het bijzonder een voorbijkomende fietser en een witte bestelbus met groene letters. Heeft u informatie? Meld u zich dan via 0900 8844, via de politieapp (06 12 20 70 06) of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via  0800 7000  of het meldingsformulier van Meld Misdaad Anoniem (BVH 2018206539). Met name vragen wij de bestuurder van een witte bestelbus met daarop groene letters en een man op een fiets om te reageren.

UPDATE
Inmiddels heeft de politie contact gehad met de bestuurder van de witte bestelbus.