Politie dringend op zoek naar meer informatie over brandstichtingen in Westkapelle

WESTKAPELLE – De politie is dringend op zoek naar meer informatie rondom een reeks autobranden in Westkapelle in maart en januari.

Op zondag 7 januari jl. gingen in Westkapelle kort na elkaar drie auto’s in brand en op zaterdag 3 maart vatte een bestelbus vlam. De politie gaat op dit moment uit van brandstichting en doet onderzoek naar de autobranden. Bewoners van Westkapelle word dringend gevraagd om hulp om deze dader(s) op te sporen.

Direct na de branden hebben agenten verklaringen van gedupeerden en buurtbewoners opgenomen. Uit dit onderzoek ter plaatse blijkt er veel relevante informatie in het dorp aanwezig te zijn, zo kreeg het onderzoeksteam veel verrassende inzichten. Er is namelijk mogelijk sprake van een conflict in het drugscircuit. In het belang van het onderzoek kan men hier echter nog niet meer over kwijt.

Tot dusverre heeft het onderzoek nog niet geleid tot de aanhouding van de dader(s). Daarom doet de politie nogmaals een dringend beroep op Westkapellenaren die nog niet met de politie hebben gesproken, maar wel meer informatie hebben. Het doel is om te voorkomen dat er door de dader(s) weer toegeslagen word en er de volgende keer wél gewonden bij vallen.

Mensen die meer informatie hebben kunnen dat doen via:

– het tipformulier
– de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
– 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
– anoniem 0800-7000 of  Team Criminele Inlichtingen

Over dit item is eerder een bericht op onze site verschenen, dit bericht kunt u hier terugvinden.