Nederlander gewond nadat auto over de kop sloot in tolt na botsing met Belgische auto in ‘s-Heer Arendskerke

‘s-Heer Arendskerke – Kort voor het middag uur van dinsdag 10 april zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op de Nieuwe Rijksweg (N664) tussen Goes en ‘s-Heer Arendskerke.

Een Nederlandse automobilist botste op de linker voorkant van een Belgische personenauto en kantelde. Het voertuig schoof over de voorkant van het voertuig naar de berm waar het voertuig weer op zijn wielen tot stilstand kwam boven een droge sloot. Mogelijk wilde de Nederlandse automobilist inhalen op het moment dat de Belgische automobilist links af wilde slaan. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft geen onderzoek gedaan.

De bestuurder van het Nederlandse voertuig is door de brandweer uit zijn zwaar beschadigde voertuig bevrijd en overgedragen aan het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance. De bestuurder van het Belgische voertuig kon zonder hulp van de brandweer uit zijn voertuig komen en is door het personeel van een andere ambulance kort ter plaatse behandeld. De bestuurder van de Nederlandse personenauto is zonder spoed per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.