Melding schietpartij bij basisschool in Kloetinge blijkt ruzie

Kloetinge – Bij een ruzie nabij een basisschool in Kloetinge is met stenen gegooit.

Dat meldt de politie op Twitter. In eerste instantie had de politie een melding uitgegeven over een schietincident. Dit bleek niet te kloppen.

In de Zomerweg is donderdagmiddag 16 september een man gearresteerd voor bedreiging van een vrouw. De politie onderzoekt wat zich heeft afgespeeld.

Rond 14.15 uur kwam er een melding van een vechtpartij in de buurt van de lokale basisschool. Mogelijk zou hierbij een man met een vuurwapen in zijn broeksband rondlopen. Ook zou er een steen naar een auto zijn gegooid. Toen agenten ter plaatse kwamen vertelde een vrouw dat ze was bedreigd. De 47-jarige vrouw uit Goes deed nadien aangifte op het politiebureau.

In de Zomerstraat werd een 46-jarige man uit Goes aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De man wordt donderdag verhoord. De politie heeft bij de man en in zijn auto tevergeefs naar een mogelijk vuurwapen gezocht. Er zijn verder geen aanwijzingen gevonden dat hij daadwerkelijk een vuurwapen bij zich had. De schoolleiding is over het incident geïnformeerd.