Man die kapperszaak overviel dreigde met een vuurwapen lijkend voorwerp

Middelburg – Bij een kapperszaak in de Sint Janstraat in Middelburg pleegde een lichtgetinte man met een donkere broek en een rood-wit t-shirt donderdagochtend een gewapende overval.

De man bedreigde donderdag rond 08.50 uur het aanwezige personeel met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. Daarna vluchtte hij de zaak uit met een onbekend geldbedrag. De politie werd gebeld en startte een onderzoek in de buurt van de zaak.

Agenten keken, samen met collega’s van de Koninklijke Marechaussee, uit naar de overvaller met het gestreepte shirt. Tot nu toe is de man nog niet aangetroffen. Het operationeel centrum stuurde een Burgernetbericht uit en vroeg hiermee aan mensen om mee uit te kijken naar de man. Na de overval zou de dader mogelijk in de richting van de Gravenstraat zijn weggerend.

De politie is op zoek naar meer informatie over de overval en de dader. Bent u getuige geweest en hebt u meer informatie, dan komen wij die ook graag te weten. Hebt u iets gezien of gehoord dat met de overval te maken kan hebben? Slaat u aan op het signalement in combinatie met de plaats van de overval? Hebt u mogelijk camerabeelden die ons kunnen helpen bij het opsporen van de dader? Dan kunt u contact opnemen met de politie. Dit kan via het algemene nummer (0900-8844)

Lees ook: Gewapende overval op klaarlichte dag op kapperszaak Middelburg