Jongens geslagen door man in Domburg

Stock Politie©StijnEnter

Domburg – Maandagmiddag fietsten drie jongens van 15 en 16 jaar uit Amstelveen over de Schelpweg in Domburg. Ze waren onderweg naar Westkapelle en reden over het fietspad. Het was ongeveer 17.00 uur.

Achter hen kwamen een man en een vrouw aangefietst op elektrische fietsen. Ze kondigden door meerdere malen te bellen al op flinke afstand aan dat zij wilden passeren. Er was ruimte genoeg, dus dat kon makkelijk, volgens de jongens. Bij het passeren van de man en de vrouw klingelde een van de jongens voor de grap ook nog even met zijn bel.

Ineens stopten de man en de vrouw midden op het fietspad. De jongens zijn vervolgens ook gestopt. Uit het niets werden twee van de drie jongens ineens in hun gezicht geslagen door de man. Daarna fietste hij weer verder met de vrouw. De twee spraken Frans en de jongens konden niet verstaan wat ze zeiden. Onderweg hebben de jongens de politie gebeld en zijn ze het tweetal op gepaste afstand gevolgd, maar de man en de vrouw fietsten het bos in, dus ze zijn ze kwijtgeraakt.

De jongens hebben aangifte gedaan van eenvoudige mishandeling. Ze hebben geen verder letsel, maar hadden wel pijn. Bij hun aangifte noemden de drie een signalement. De man had een witte pet op zijn hoofd en droeg een wit shirt en een zonnebril. De vrouw droeg een donkerblauwe jurk. Beide betrokkenen waren tussen de 40 en 55 jaar oud. De man had een zwarte rugzak bij zich.

Mocht u getuige zijn geweest van dit feit, of u weet wie de man is en waar hij verblijft, dan wil de politie graag met u in contact komen. Dat kan via het rechtstreekse telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Vermeld bij contact graag het zaaknummer 2018-165477.