Jongeman (19) gewond na steekincident Goes

Goes – Op donderdagmiddag, 16 december 2021, omstreeks 16.15 uur meldde een omstander via alarmlijn 112 dat er een jongeman gewond was geraakt na een steekincident op de Dam in Goes. Door de centralist van de alarmlijn werden direct een ambulance en meerdere politiemensen naar de locatie gestuurd.

De jongeman, een 19-jarige Goesenaar, bleek (gelukkig niet levensgevaarlijk) gewond te zijn en naar het ziekenhuis te moeten voor behandeling van zijn verwonding. Door omstanders werd aan hem de eerste hulp verleend. De aanwezige politieagenten startten meteen een onderzoek. Er werd naar sporen gezocht door de agenten zelf, maar ook door een van de politiehonden met zijn geleider.

Door de agenten zijn gegevens van verschillende jongeren genoteerd. Hun rol in de zaak wordt nog onderzocht. Ook werden getuigenverklaringen opgenomen en zijn camerabeelden bekeken.

Er is nog geen verdachte aangehouden. De politie is ervan op de hoogte dat er verschillende filmpjes circuleren op sociale media. De aanleiding voor het incident is nog niet bekend.

Mocht u iets gezien of gehoord hebben dat met het incident verband kan houden, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). U wordt dan in contact gebracht met de rechercheurs die deze zaak behandelen.