Inbrekers die betrapt werden tijdens inbraak Koudekerke gezocht via Opsporing Verzocht

Koudekerke – Toen een bewoonster van een woning aan de Tramstraat op zondag 9 september thuis kwam, bleek dat zij drie inbrekers in haar woning had.

Op de beelden is te zien dat zij binnenkwam maar al gauw mannenstemmen hoorde. Daardoor sloeg ze op de vlucht. De drie inbrekers kwamen achter haar aan.

Van de inbraak  zijn camera beelden gemaakt die 20 november te zien waren in het programma ”Opsporing Verzocht”.

Dankzij bewakingscamera’s in de woning zijn er beelden van hoe de drie mannen een half uur eerder, rond 19.10 uur, via de voordeur naar binnen komen. Twee minuten later gaan ze weer naar buiten en kort na 19.30 komen ze voor de tweede keer binnen.

De man die als eerste binnenkwam heeft een donkere huidskleur en droeg een witte polo en een donkerkleurige broek die opgetrokken lijkt tot net onder de knie. Deze dader is tamelijk gezet. De andere twee inbrekers zijn blank of licht getint. Beiden hadden in eerste instantie donkerkleurige kleding aan en een pet op. Toen het drietal voor de tweede keer het huis in ging, droeg de slankste van het stel een wit Adidas-trainingsjack.
Nadat de daders om ongeveer 19.40 uur de woning uit vluchtten, renden ze in de richting van het Dorpsplein en sloegen ze linksaf de Bergstraat in. De bewoonster heeft ze vervolgens zien rijden in een grijze auto, die via de Kerkstraat in de richting van de Banckertstraat reed.

Foto: Opsporing Verzocht – Dader 1

Foto: Opsporing Verzocht – Dader 2

Foto: Opsporing Verzocht – Dader 3

Foto: Opsporing Verzocht – Sieraden die gestolen zijn