Beste lezer van 112Midden-Zeeland

Het einde van het jaar 2020 is in zicht.
We willen in deze reeks onze trouwe bezoekers van 112Midden-Zeeland meenemen naar de hoogtepunten uit 2020.
Hieronder vindt u de hoogtepunten van November.

Veel kijk en leesplezier in onze hoogtepunten

Auto brand volledig uit in Vlissingen

02-11-2020:

Vlissingen – In de nacht van zondag 1 op maandag 2 november is op een parkeerterrein aan de Adriaen Coortelaan een auto volledig uitgebrand.

De brand werd om 23:23 uur gemeld waarna de brandweer met spoed ter plaatse is gestuurd. Deze kon echter niet voorkomen dat het voertuig alsnog volledig uitbrandde.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend, het wrak zal worden geborgen door een bergingsbedrijf.

Overstekende fietser wordt geschept door auto in Buttinge

02-11-2020:

Buttinge – Aan de Middelburgseweg in kruisingen de Jacob Katsweg heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden.

De melding kwam rond 15.10 uur binnen. Vermoedelijk is er een fietser tijdens het oversteken van de Middelburgseweg naar de Jacob Katsweg aangereden door een automobilist. Een toegesnelde ambulance heeft de aangereden fietser behandeld. Het verkeer op de Middelburgseweg heeft enige tijd hinder ondervonden door het ongeval. De oorzaak is niet bekend. Het slachtoffer is met spoed meegenomen naar het ziekenhuis. Volgens de automobilist die de jongen aanreed, stak de jongen over, en kon de automobilist niet tijdig remmen. De schrik zat er goed in bij de man. De automobilist moest een blaastest doen. Deze was negatief.

Auto beland op de kop bij ongeval Sloeweg Vlissingen

12-11-2020:

Vlissingen – Aan de Sloeweg heeft er Donderdag avond omstreeks 17:50 uur een ongeval plaats gevonden. Hierop werden met spoed de politie, een ambulance en de brandweer ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek het te gaan om een auto die van de weg af was geraakt en vervolgens ondersteboven in de bosjes is beland.

De toegesnelde brandweer bleek niet nodig te zijn, en konden na aankomst retour karzerne. De ambulance heeft de bestuurder van de auto gecontroleerd op verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de bosjes gehaald en afgevoerd.

Persoon gewond nadat auto op de kop in de sloot beland in Aagtekerke

20-11-2020:

Aagtekerke – Op de Koekoeksweg tussen Aagtekerke en Meliskerke heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een ernstig ongeval plaatsgevonden. 

Een bestuurder kwam rond 00:50 uur met zijn voertuig op de kop in een sloot naast de weg terecht. Ambulancedienst, de brandweer en de politie kwamen met spoed ter plaatse.

Omdat het voertuig op zijn kop in de sloot lag was het niet gemakkelijk het slachtoffer uit de auto te bevrijden, ruim een half uur na aankomst van de hulpdiensten kon het slachtoffer bevrijd worden.

Na behandeling ter plaatse is het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

Pakketbezorger belandt met busje in de bosjes in Oostkapelle

Oostkapelle – Vrijdagavond 27 november heeft op de Munnikweg in het buitengebied van Oostkapelle een ongeval plaatsgevonden.

De hulpdiensten werden even voor 22:00 uur opgeroepen. Naast de ambulance en politie werd ook de brandweer met spoed opgeroepen. Een busje bleek ter plaatse in een flauwe bocht de naastgelegen bosjes te zijn belandt. Hoe dit voorval kon gebeuren is niet bekend. De opgeroepen ambulance heeft het plaatse het slachtoffer nagekeken, maar behoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft een blaastest en speekseltest bij de bestuurder afgenomen. Over de uitkomsten hiervan zijn niks bekend.

Een berger heeft het busje uit de bosjes getrokken en meegenomen.

Jelte Poppe

Redacteur