Gewonde bij forse aanrijding op A58 bij Krabbendijke

Krabbendijke – Op zaterdag 15 september is er een ongeval gebeurd op de A58 bij Krabbendijke op de rijbaan vanaf Bergen op Zoom richting Vlissingen.

Rond 12:30 uur zijn de hulpdiensten waaronder brandweer en de traumahelikopter met spoed uitgerukt voor een ongeval op de A58. Toen de hulpdiensten bij het ongeval arriveerden, bleek het te gaan om een ongeval tussen drie voertuigen. Een personenauto kwam bij het ongeval tegen de vangrail tot stilstand. De inzittende van die personenauto zit mogelijk bekneld. Over de toestand van de slachtoffers is voor alsnog niets bekend. Een persoon is gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Een ander persoon wordt in het voertuig nagekeken door het ambulancepersoneel onder toeziend oog van de brandweerlieden. De opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam bleek niet meer nodig te zijn.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is ook nog niet bekend. Mogelijk is de file de oorzaak van het ongeval. De snelweg richting Vlissingen is dit weekend dicht wegens wegwerkzaamheden. Het overige verkeer kan het ongeval passeren over de vluchtstrook.