Gemeente Middelburg sluit woningen in Middelburg en Arnemuiden

Middelburg / Arnemuiden – De gemeente Middelburg heeft twee woningen gesloten in Middelburg en Arnemuiden na het aantreffen van drugs in de woningen.

Op last van de burgemeester van de gemeente Middelburg is op 8 april een woning aan de Meanderlaan in Middelburg gesloten voor drie maanden.

Op 11 Februari werd er in een flatwoning aan de Meanderlaan een hennepkwekerij ontmanteld.

(tekst gaat verder onder de foto)

Eenmaal ter plaatse troffen zij een hennepkwekerij in werking aan, naast de hennepkwekerij was er ook een persoon aanwezig in het pand. De persoon is aangehouden voor de overtreding van de opium wet. Volgens de politie gaat het om een hennepkwekerij met ruim 361 planten, de planten zijn inmiddels geruimd en worden vernietigd.

Zie ook: Politie ruimt kwekerij in flatwoning aan de Meanderlaan te Middelburg; één aanhouding

Eerder is op 6 april een woning aan de Schuttershof in Arnemuiden gesloten voor drie maanden. Op 16 januari 2021 is in de woning onder andere een handelshoeveelheid drugs en zaken die duiden op drugshandel aangetroffen.

Voordat de burgemeester een drugspand of lokaal kan sluiten moet de gemeente een juridische procedure doorlopen. Daarom zit er enige tijd tussen de datum waarop de harddrugs is gevonden en de daadwerkelijke sluiting.

Jelte Poppe

Redacteur