Geen treinverkeer tussen Goes en Middelburg door aanrijding met fietser

Wissekerke – Op maandagavond 24 september is het spoor tussen Goes en Middelburg gestremd vanwege een aanrijding met een fietser.

Bij het spoorovergang aan de Wissekerkeweg bij Wissekerke is rond 18:10 uur een fietser geschept door een passagierstrein. De fietser is bij de aanrijding om het leven gekomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is voor alsnog niet bekend.

Voor de aanrijding zijn verschillende hulpverleningsdiensten gealarmeerd waaronder politie, een ambulance en een Officier van Dienst Brandweer. Ook ProRail is uitgerukt met meerdere incidentbestrijdingsvoertuigen. De technische recherche van de politie doet op dit moment onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg is door de aanrijding in beide richtingen stilgelegd. Hoeveel vertraging de passagiers zullen oplopen is niet bekend. Spoorwegbeheerder NS verwacht dat de stremming nog tot ongeveer 22:00 uur zal duren. Een andere passagierstrein heeft de passagiers opgehaald om ze vervolgens naar Vlissingen te brengen. Of er bussen op het traject Goes-Middelburg ingezet gaan worden is niet bekend. NS raad de reizigers aan om eerst de reisplanner te checken voor ze op pad gaan.