Drie gewonden bij ernstig eenzijdig ongeval op Kaaiweg bij Borssele

Borssele – Bij een ongeval op de Kaaiweg bij Borssele is zondagmiddag een voertuig in een sloot beland. In het voertuig zaten volgens de veiligheidsregio drie personen en was ook een hond betrokken bij het ongeval.

Het ongeval gebeurde zondagmiddag rond 13:40 uur. Meerdere hulpdiensten waaronder duikploegen van de brandweer werden met spoed ter plaatse gestuurd. Ook een traumahelikopter uit Rotterdam werd met spoed ter plaatse gevraagd. De duikploegen werden al snel retour kazerne gestuurd aangezien het een ondiepe sloot betrof, wel was er sprake van beknelling.

Bij het ongeval raakten meerdere personen gewond. Het eerste slachtoffer werd ongeveer een uur na de eerste melding met spoed per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Ook plaatse de brandweer schermen, dit mogelijk in verband met een koude wind direct op het voertuig.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Voor de hond is een dierenambulance ter plaatse gekomen. Volgens de politie werd de auto bestuurd door een 35 jarige man en zaten er ook een 33 jarige vrouw en een kleuter van 4 in het voertuig. Wat de rol van de hond is is nog onduidelijk, of deze in het voertuig heeft gezeten of dat deze een andere rol heeft gehad bij het ongeval. Onderzoek en getuigenverklaringen zullen dit moeten uitwijzen.