Bestuurster rijd door na aanrijding Vlissingen; vrouw raakt gewond

VLISSINGEN – In de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 april jl. is op de Nieuwe Vlissingseweg een jonge vrouw op de fiets aangereden door een auto.

Kort voor de aanrijding heeft in de Scheldestraat een confrontatie plaatsgevonden tussen het slachtoffer en de bestuurster van het voertuig. De bestuurster rijdt het lopende slachtoffer tegemoet, stapt uit haar auto en mishandelt de jonge vrouw. Deze komt ten val en terwijl zij op de grond ligt krijgt zij nog diverse schoppen tegen haar hoofd. Daarna stap haar belager weer in de auto en rijdt weg.

Het slachtoffer staat na de mishandeling weer op en loopt naar haar fiets die in de wijk geparkeerd staat. Als zij op de Nieuwe Vlissingseweg rijdt, wordt zij van achteren aangereden door een auto. Deze raakt de achterzijde van haar en fiets. Door de klap valt zij op de grond. De auto rijdt na de aanrijding door. Voorbijgangers hebben de jonge vrouw ‘opgeraapt’ en haar met hun auto thuis gebracht. Thuis belt het slachtoffer de politie en de ambulancedienst. Deze heeft haar voor verdere behandeling van haar verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.