Arrestatieteam houdt twee verdachten uit Goes aan

Archieffoto: 112Nieuwsonline / Danny van Schijndel

Goes – De politie heeft de afgelopen weken onderzoek gedaan naar de mishandeling van een 32-jarige man. De mishandeling vond plaats in het centrum van Goes. In de week van 3 t/m 9 december hielden politiemensen in totaal drie verdachten aan. De politie is nog steeds bezig met het onderzoek.

In het centrum van Goes is donderdag 8 november 2018 rond 17.10 uur een 32-jarige man mishandeld. Diverse mensen waren daar getuige van. De daders betroffen twee mannen die vervolgens in hun auto’s wegreden. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

AT

Uit onderzoek bleek dat twee broers van 31 en 23 jaar vermoedelijk verantwoordelijk waren voor de mishandeling. Een arrestatieteam hield de beide broers woensdag 5 december in een woning in Goes aan. Inzet van het arrestatieteam was noodzakelijk omdat er bij de politie informatie binnenkwam dat de mishandeling voortkomt uit een al langer slepend conflict tussen het slachtoffer en de verdachten. Tevens was er informatie dat er mogelijk wapens in het spel waren.

Uit het onderzoek bleek dat er vermoedelijk meer mensen een rol speelden bij de mishandeling. Donderdagavond 6 december 2018 is in verband hiermee een 25-jarige inwoner uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden. Deze man is ingesloten in Torentijd.

De politie zet het onderzoek voort.