Agressieve dronken Vlissinger beland in cel in Domburg

Stock Politie©StijnEnter

Domburg – Zaterdagavond werd aan de Singel een dronken bestuurder aangehouden.

De politie kreeg rond 23.00 uur diverse meldingen dat een dronken bestuurder met een busje door het centrum van Domburg reed. Een agent in zijn vrije tijd, wiens dienst er juist op zat, zag de auto de parkeerplaats aan de Singel oprijden en wees zijn collega’s op de bewuste auto.

In de auto zat een 35-jarige man uit Vlissingen. In het voertuig lagen diverse geopende flessen bier, de ene helft leeg en de andere helft nog gedeeltelijk vol. De agenten vermoedden dat hij teveel alcohol had gedronken. Dit werd bevestigd door een ademtest, hij blies een F-indicatie. Hierop werd hij aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Middelburg gebracht.

Waar de man in eerste instantie zich normaal gedroeg, sloeg zijn gedrag bij aankomst in het politiebureau om. Hij werd agressief en zeer recalcitrant. Zo schold de man de agenten uit en bedreigde hen. Ook weigerde hij mee te werken aan een uitgebreide ademanalyse om het alcoholgebruik exact vast te stellen.

Hierop werd besloten de man naar het politiecellencomplex te brengen. Zijn rijbewijs werd ingenomen. Zondag wordt hij verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.