Telefoon van 13-jarige beroofd na bedreiging met mes in Middelburg

Middelburg – Twee 13-jarige jongens zijn vrijdagavond 13 december met een mes bedreigd. Een van de jongens heeft zijn telefoon af moeten geven. De politie is op zoek naar de daders.

De jongens fietsten omstreeks 19.25 uur in een groepje op de Haymanstraat. Ze waren door het Amaliapark gereden en hadden vermoedelijk toen de daders al gezien. Twee jongemannen van tussen de 15 en 20 jaar blokkeerden de twee jongens. Het groepje probeerde nog snel door te rijden maar de daders kwamen achter hen aan gereden. Ze hielden de twee slachtoffers tegen en bedreigden hen met een mes. Een van de jongens gaf zijn telefoon. De slachtoffers zijn snel weggefietst om hulp te halen. Agenten hebben tevergeefs in de omgeving naar de daders gezocht.

Signalement

De daders zijn jonge mannen tussen 15 – 20 jaar oud met een normaal postuur en slank postuur en een licht getinte huidskleur. Een van hen had een stoppelbaardje Lengte ongeveer 1 m 75 en 1m 65 lang. Ze droegen donkere kleding en hadden een capuchon op. Ze waren op een damesfiets zonder verlichting. Weet u wie dit zijn? Laat het ons weten. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of een WhatsApp te sturen naar 06-12207006. Liever anoniem uw tip doorgeven? Dat kan via Meld misdaad anoniem 0800-7000. Of heeft u camerabeelden waarop de daders te zien zijn? U kunt ook een tipformulier insturen via politie.nl.