Politie zoekt getuigen na scooterongeval in Middelburg

Middelburg – Een 20-jarige man uit Middelburg is vrijdag 18 mei gewond geraakt bij een verkeersongeval. Hij is naar een ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

De motorscooterrijder is rond 15.50 uur op de kruising Spinhuisweg en de Torentrans in aanrijding gekomen met een auto. Omstanders hebben eerste hulp verleend. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. De automobiliste raakte niet gewond.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Op de plaats van de aanrijding hebben verkeersongevallenanalisten sporenonderzoek gedaan en hebben agenten getuigenverklaringen opgenomen.  Kort voor het ongeval heeft de scooterrijder volgens getuigen een auto ingehaald. Op de Spinhuisweg kwam vanuit de Torentrans in de richting van de Statenlaan een tegemoetkomende auto gereden. De scooterrijder moest hierdoor na zijn inhaalactie snel terug naar de rechter rijbaan. Wij komen graag in contact met deze bestuurder van de tegemoetkomende auto voor een getuigenverklaring. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Zie ook:
Scooterrijder ernstig gewond na aanrijding met auto op kruising in Middelburg
Slachtoffer van scooterongeval Middelburg meegenomen met traumahelikopter