Man naar ziekenhuis na mishandeling in Middelburg

Middelburg – In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Markt in Middelburg een 23-jarige man uit Arnemuiden op een dusdanige manier mishandeld dat hij met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

De vermoedelijke aanleiding is een poging beroving. Het slachtoffer hielp een man die mogelijk beroofd werd door de verdachten.

Voor de mishandeling zijn inmiddels twee verdachten aangehouden. Het betreffen twee mannen van 18 en 21 uit Oost-Souburg. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en zullen daar zondag door rechercheurs gehoord worden.

Twee agenten op de fiets kwamen omstreeks 04.30 uur op het rumoer van het opstootje af en troffen een grote groep omstanders in een nogal chaotische situatie. Uit korte verklaringen van de omstanders bleek dat de twee later aangehouden verdachten de man uit Arnemuiden flink hadden toegetakeld. De twee waren, eveneens volgens getuigen, in het gezelschap van een jongen met een Aziatisch uiterlijk. Deze jongeman, of mensen die weten om wie het gaat, wordt/worden vriendelijk verzocht zich te melden bij de politie.